Marcus & Martinus: Ovo je najteži period u našoj karijeri
Blizanci koji neopisivo mnogo liče su veoma retki u svakodnevnom životu, pa je to bila olakšavajuća okolnost dvojcu, braći Marcusu i Martinusu, koji već par godina redovno objavljuju svoju muziku, idu na svetske turneje (čak su bili i u Beogradu!), promocije i slično. Oni su skoro objavili singl “Love You Less”, a sada govore o svojoj karijeri.

Momci su veoma zauzeti ovih dana, upravo zbog nove pesme. Oni su krenuli da govore o tome koliko im je sada, kada imaju 18 godina, teško u karijeri.

„Ovo je najteži period u našoj karijeri – sada iz dečaka i teen pevača prerastamo u odrasle umetnike, nije nam lako. Nadamo se da ćemo zadržati fandom koji već imamo, jer ih sve jednako volimo i zahvalni smo im“ – započinju braća.

„Takav prelaz u zrelu osobu je vrlo težak u muzičkoj industriji, ne samo nama, već svim umetnicima koji su kroz to prošli. U svakom slučaju, kao i uvek, mi ćemo se truditi da ostanemo svoji, jer je to nešto što nas izdvaja“ – govore blizanci.

 

 

View this post on Instagram

 

Remember to watch us on @senkveldtv2 tonight at 22:15!! You can see us perform «Love You Less» live for the first time? TUNE IN!

A post shared by Marcus & Martinus ♪ (@marcusandmartinus) on

Kao i sve slavne ličnosti, tako i oni imaju ceo tim ljudi koji radi za njih – muzički deo, promocije, koncerti, intervjui, merch i slično, ali nemojte misliti da se M&M tu ne pitaju ništa – oni i te kako učestvuju u svemu što njihov tim radi za njih, a to još jednom potvrđuju upravo sada!

„Što smo stariji to više učestvujemo u radu našeg tima. Naš fokus jeste muzika, ali volimo da znamo šta se dešava u kompaniji. Od početka karijere bili smo uključeni u donošenje odluka vezanih za sve što treba da radimo u budućnosti, a tako će i ostati, s tim što ćemo se sada morati više posvetiti poslovnom delu, ne samo umetnošću“ – rekli su mladi pevači.

Uz to, momci jedva čekaju nova izdanja i turneju: „Jeste da nas je korona potpuno poremetila jer smo trebali da imamo ogromnu evropsku turneju, ali šta je – tu je. Imamo još mnogo iznenađenja i novih izdanja, samo se strpite. Trudili smo se da što više vremena provedemo u studiju snimajući.“

 

 

View this post on Instagram

 

1 DAY LEFT BEFORE “Love You Less” IS OUT!!! Join us on the premier on YouTube 14:30 tomorrow!!!?

A post shared by Marcus & Martinus ♪ (@marcusandmartinus) on


Za kraj, Marcus kaže: „Imam tu sreću i privilegiju da mi je Martinus brat i da radimo zajedno. Moje mišljenje je da je mnogo teže kada si solo na turnejama, sve je lakše u dvoje. Oko nas je uvek mnogo odraslih, da sam sam ne znam kako bih se snašao, Martinus mi mnogo pomaže, i to je najlepše kod svega ovoga.“

Kako vam se sviđa njihovo novo izdanje „Love You Less“?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram