Već je dobro poznato da je Kylie Jenner pre 2 godine dobila ćerkicu Stormi, koja je sada zapravo i više voljena od same Kylie! Kako su to radile i prošle godine, ove mama i ćerka odlučile su da i sada naprave cookies, odnosno kolačiće za Noć veštica. Pored samih kolačića, publiku je oduševila Kylie koja je izuzetno strpljiva sa dvogodišnjom Stormi, ali i sama Stormi koja se ponaša veoma zrelo!

Video traje nekih 8 minuta, a tu možete naći i ceo recept za same kolačiće ako želite da ih pravite. Stormi i Kylie imaju čak i istu odeću, a fandom je iznenađen što je Kylie veoma strpljiva-Stormi nešto prospe, uradi kako ne treba, stavi previše dekoracije, šećera i slično, ali se Kylie ne ljuti niti viče na svoju ćerku, iako pravi haos u kuhinji.

Mala Stormi zna da se ponaša pred kamerama-čak je u par navrata rekla Kylie: “Mama, moraš da gledaš u kameru!”. Ove mama i ćerka napravile su par kolačića, a Stormi je otkrila i kako će se maskirati za Noć veštica: “Biću Malac”-rekla je devojčica. Da li ćete vi slaviti Noć veštica ove godine?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram