Victoria Justice do sad zaradila 10 miliona dolara!
Iako je Victoria Justice ta kojoj se predviđala bajna svetska karijera jer je tumačila glavnu ulogu u Nickelodeon seriji “Victorius”, ipak je Ariana Grande preduhitrila, pa sada retko ko van Amerike zna za Victoriu. Iako je možda šira publika ne prati, njoj je dovoljna popularnost u Americi da njena ukupna zarada bude 10 miliona dolara!

 

Vic na svom Instagram profilu broji skoro 20 miliona pratilaca, što je, recimo, mnogo više od Tini, Marcusa i Martinusa koji su poznatiji široj publici. Vic takođe često reklamira razne proizvode, po malo glumi, ali ne možemo reći da ne radi-radi svakodnevno.

U svim serijama gde se pojavljuje jednom, ili svega par puta, ona traži ogroman honorar, što još doprinosi njenoj ukupnoj zaradi. Nakon “Victoriusa”, glavna junakinja serije kao da je nestala, dok je njena koleginica Ari išla u osvajanje svetskog tržišta-možda bi isto uspela i Vic, da je odmah krenula u akciju.

 

Zanimljiva činjenica je da je od zvezda “Victorius-a” jedino Ariana Grande zaradila više od Victorie (čak 150 miliona dolara!), a svi ostali glumci imaju manju zaradu! Da li ovo znači da se nisu trudili da osvoje svetsko tržište-vrlo moguće, ali čak 1 milion dolara zarade ogroman je novac za sve nas!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram