Lisa i Lena, najpoznatije mlade influenserke iz Nemačke, veoma su aktivne na društvenim mrežama ovih dana. Zbog svoje harizme često su gošće u raznim nemačkim emisijama, u raznim su medijima i slično. Iako dosta stvari o njihovom životu već znamo, o njihovom ljubavnom životu gotovo da nemamo pojma. Ipak, bliznakinje su sada pričale i na tu temu.

”Verujemo da već znate da o ljubavi ne pričamo mnogo. Mislim da ćemo temu momaka uvek držati u privatnosti, jer smatramo da barem to treba da bude deo naše privatnosti”-rekle su sestre, ne želeći da otkriju ni trunku više informacija o momcima.

Zatim, bile su upitane o tome da li njihov dečko mora da radi u istoj industriji kao i one, a Lisa i Lena su rekle: “Kada se ljubav dogodi-dogodiće se. Mi ne biramo koga ćemo da zavolimo, to bira srce, pa nam nije presudno da se naš partner bavi istim poslom kao i mi”.

Za kraj, bliznakinje govore o glumi i filmu: “Naš cilj je da budemo glumice jednog dana, jako bi volele da se nađemo na velikom platnu nekad. Otvorene smo za sve varijante žanrova filmova, sačekaćemo i videti koji ćilj ćemo moći da ostvarimo”-završavaju sestre.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram