Više nije iznenadna situacija u kojoj artisti svoje izuzetno uspešne karijere započnu objavljivanjem covera na YouTube. To neretko preraste u autorsku muziku i ugovore sa nekim od najvećih svetskih izdavačkih kuća. Upravo to desilo se sa današnjim artistom čiji EP „It’s Never Really Over“ predstavljamo u rubrici SVEŽE. U pitanju je Johnny Orlando.

SLUŠAJ DIGSTER SVEŽE

Talentovani sedamnaestogodišnjak Johnny Orlando je svoj drugi EP predstavio uključivši nove naslove – „Adelaide“, „Bad News“ i „Flaws“, zajedno sa tri već poznata singla, među kojima je i „Everybody Wants You“ – numera koja je nedavno prešla i brojku od pet miliona streamova globalno. Upravo ona našla se i na današnjoj plejlisti.

Pop koji Orlando stvara oslanja se na uticaje nekih od najaktuelnijih imena današnjice – Drake, Dua Lipa, Post Malone, Billie Eilish, a više nego zapanjujuća je i lista stručnjaka sa kojima je mladi autor sarađivao na svojoj muzici. Među njima su Kellen Pomeranz (John Legend, The Unlikely Candidates), Geoff Warburton (Shawn Mendes, 5 Seconds of Summer), Louis Schoorl (Kesha, Julia Michaels) i Mike Wise (Ellie Goulding, Bülow).

Svake nedelje uživaj u novim izdanjima na Digster SVEŽE plejlisti. Donosimo ti goruće teme, nove aktuelne artiste, dobar zvuk i izvanredna debi izdanja.

„It’s Never Really Over“ tracklist:

Everybody Wants You

Adelaide

Bad News

Flaws

Phobias

See You

Slušaj „It’s Never Really Over“ na striming servisima i dodaj na svoje plejliste

Sa željom da slušaocima otkriju nov zvuk i uzbudljive artiste, Universal Music Serbia i Digster stižu sa novom rubrikom na svom Instagramu – SVEŽE. Upravo takav zvuk naći će se na istoimenoj plejlisti, koja će nedeljno biti ažurirana trakom novog izvođača koji će biti predstavljen i na @universalmusicserbia na Instagramu!

 PHOTO: Norman Wong