Kim Kardashian West proslavom rođendana razbesnela mnoge

Reality zvezda Kim Kardashian West proslavila je svoj 40. rođendan, a zbog zabave koju je organizovala našla se na oštroj meti kritika.

Kim Kardashian West je rešila da napravi gala zabavu na privatnom ostrvu i pozvala je veliki broj članova porodice i prijatelja. Ona tvrdi da je prethodno tražila od svih gostiju da provere svoje zdravlje te da budu u karantinu.

Ispod fotografija proslave objavljenih na Twitteru Kardashian je napisala da je sve „podseća na to u kolikoj je meri moj život privilegiran“ u odnosu na živote drugih.

„Mislim da pre kovida niko među nama nije uistinu cenio činjenicu da je velika privilegija i luksuz moći putovati i vreme provoditi s članovima porodice i prijateljima u sigurnom okruženju“, napisala je Kim.

„Tokom dve nedelje smo obavili više zdravstvenih pregleda, a sve smo uzvanike zamolili da budu u karantinu pre polaska na putovanje. Svoje sam najbliže iznenadila putovanjem na privatno ostrvo na kojemu smo barem nakratko mogli glumiti da je sve u redu.“

„Plesali smo, vozili bicikle, plivali blizu kitova, vozili kajake, gledali filmove na plaži. Shvatila sam da je za većinu u ovome trenutku ovakvo nešto nedostižno i zbog toga samu sebe podsećam koliko sam privilegovana“, napisala je ona, a ova objava je izazvala mnogo kritika.

„Baš lepo, neki su se od svojih bližnjih telefonom morali oprostiti dok su sami umirali u bolnici“, napisao je jedan followera.

„Lepo putovanje dok ostatak sveta pati. Zaista skromno i prizemno“, napisao je drugi.

Jedna osoba je ispod fotografije na kojoj su osobe koje su posluživale goste na zabavi jedine nosile maske napisala kako se čini da se „zaposleni na partyju ipak nisu mogli pretvarati da je sve normalno“.

Colin Hanks, sin Toma Hanksa i Rite Wilson koji su među prvim javnim ličnostima prležele koronu, samo je napisao: „Neka jedu kolače“.

Šta vi mislite o ovoj proslavi, da li je Kim Kardashian West ovog puta preterala?

Foto: Instagram