Novembra, magla koja nas okružuje, nama su to već dovoljni razlozi da sednemo u svoju omiljenu fotelju i počnemo da čitamo knjigu Američka dinastija autorke Ketrin Makgi, a u saradnji sa Vulkan izdavašto dvoje superteenovaca će obogatiti svoju biblioteku.

Ketrin Makgi je inspiraciju za knjigu „Američka dinastija“ pronašla u venčanju Viljema i Kejt, članova britanske kraljevske porodice. Palo joj je napamet kako bi svet bio drugačiji da i Amerika ima svoju kraljevsku porodicu.

Vulkan izdavaštvo i Super Teen vam poklanjaju knjigu Američka dinastija

Ovo je knjiga o princezi Beatris iz dinastije Vašington…

LJUBAV. DRAMA. KRUNA. DUG.

Nakon završetka Rata za nezavisnost, narod je ponudio krunu i presto generalu Džordžu Vašingtonu. Dva i po veka kasnije, dinastija Vašington je i dalje na tronu i brine o američkom narodu. U svetu raskošnih balova, elegantnih haljina i naizgled savršenih ličnosti, dve princeze lutaju hodnicima intriga, laži i tajni.

OVO JE PRIČA O AMERIČKOJ DINASTIJI.

Princeza Beatris je oduvek znala da mora da poštuje stroga pravila, za razliku od njene sestre Samante, koja ih rado krši. Nikada nije smela sebi da dozvoli da se opusti na nekoj zabavi, niti da se zaljubi u onoga koga njeno srce zaželi. Jednoj budućoj kraljici takvo ponašanje ne priliči, a kako se bliži dan proglašenja, osećaj dužnosti i odricanja počinje sve više da je guši.

Od ovog trenutka, u njoj su dve Beatris: i devojka i naslednica krune. Kad žele različito, kruna mora da pobedi. Uvek.

U naslovnu ste pročitali da delimo knjigu i radujemo se što ćemo opet obradovati nekoga od vas, tačnije kao što smo već napisali dvoje superteenovaca će dobiti knjigu. Kako biste učestovali u akciji potrebno je da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i da odgovoite na pitanje „Kome je nakon završetka Rata za nezavisnost, narod ponudio krunu i presto?“.  Pored toga nam napišite ime, prezime, adresu i grad, kao i koje ste godište. I da ova akcija važi za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku i Sloveniju. Igramo se do 12. novembra do 21.00 , a imena dobitnika ćemo objaviti na našem IG profilu u storyju.

Foto: Vulkan Instagram i congerdesign from Pixabay