Sjajna akcija povodom Svetskog dana deteta u Vulkan knjižarama

Tradicionalno, Vulkan izdavaštvo priprema iznenađenja u svojim knjižarama širom Srbije, 20. novembra, povodom Svetskog dana deteta.

Zato što su deca ukras sveta, potrebno je da ih od malih nogu učimo da razvijaju ljubav prema književnosti.

Širom sveta, 20. novembra obeležava se Svetski dan deteta! To je jedan od najlepših praznika koji slavi najmlađe, one koji će jednog dana postati odgovorni ljudi. Na nama odraslima je ozbiljan zadatak – da ukažemo na važnost međusobne interakcije i razumevanja među decom i dobrobit dece u svetu.

Povodom Svetskog dana deteta, Vulkančić je za vas i vaše mališane pripremio dodatna iznenađenja!

U svih 29 knjižara Vulkan širom Srbije, uz kupljenu knjigu očekuju vas slatka iznenađenja, koja je obezbedila kompanija Kinder. Kupovinom odabranih knjiga za najmlađe, putem sajta www.vulkani.rs, na već postojeći popust od 20% ostvarićete dodatnih 20%, a na kupovinu tri i više knjiga još 10% popusta. Popust se obračunava u korpi, a samo na taj dan dostava na teritoriji Srbije biće besplatna!

Najlepšim, edukativnim i kreativnim knjigama za najmlađe Vulkančić neguje generacije radoznalih i obrazovanih ljudi, koji će jednoga dana svoju ljubav prema čitanju preneti svojoj deci. Odaberite omiljene naslove  po neverovatnim cenama i uverite se zašto se uz Vulkančić knjige lepše raste!

A mi smo odlučili da vam predložimo neke od Vulkančić knjiga i krenućemo od edicije „Mislite kao“ koja donosi naslove uz koje će deca naučiti zanimljivosti iz života i dela svetskih velikana kao što su Leonardo da Vinči, Albert Ajnštajn i Šerlok Holms. Osim njihovih najvećih dostignuća i izuma, u knjizi se nalaze i aktivnosti različitog tipa kojima se razvijaju kognitivne veštine deteta, pospešuje se njihova kreativnost i podstiču se na stalnu zapitanost i radoznalost.

Izdvajamo i novi roman Ketrin Randel „Dobri kradljivci“ u kojoj ćete čitati o maloj družini koja se, želeći da ispuni svoj cilj, bori da razotkrije prljave tajne ozloglašenog gospodina Sorotorea. Uzbudljive avanture su zagarantovane!

Ono što bi svaki dom trebalo da ima su knjige iz edicije KLASICI SVETSKE KNJIŽEVNOSTI ZA DECU. Vulkan je do sada objavio Zov divljine Džeka Londona, Hajdi Johana Špila i En iz Grin Gejblsa Lusi Mod Montgomeri.

Knjige koje uvek rado preporučujemo su one iz čuvenih serijala Avanture i Pet prijatelja autorke Inid Blajton.

Srećan 20. novembar svoj deci sveta!

A sjajna vest jeste da ćemo dvoje najsrećnijih obradovati sa knjigom iz Vulkančića i Kinder čokoladom povodom Svetskog dana deteta. Sve što je potrebno jeste da nam odgovorite na pitanje: „Koliki popust možete da ostvarite na sajtu www.vulkani.rs postoji akcija povodom Svetskog dana deteta?“. Svoje odgovore sa imenom, prezimenom, tačnom adresom, gradom i kontakt telefon šaljite na mail redakcija@superteen.rs, a igramo se do petka, 20. novembra do 15 časova.