Shawn Mendes danas donosi svoje četvrto studijsko izdanje, dugo očekivani album „Wonder“! Sudeći prema najavnim singlovima – istoimenom koji je predstavljen početkom oktobra i numerom „Monster“, na kome se pridružuje Justin Bieber, pred nama je veliko izdanje.

Na albumu koji u 14 numera smenjuje snažan ritam sa tonovima romantičnih balada radila su velika imena, Grammy nagrađivani autori, kakav je i sam Shawn. Zajedno sa njim, album su koproducirali Nate Mercereau i Kid Harpoon, koji je radio i na Harry Styles albumu „Fine Line“. 

Osim numere „Monster“, na kojoj gostuje Justin Bieber, kao još jedan saradnik našao se Anderson .Paak, na bubnjevima u pesmi „Teach Me How To Love“ – pravoj dance himni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

6. decembra Shawn Mendes će izvesti dobrotvorni live koncert Wonder: The Experience, kojim će obeležiti izlazak novog albuma, koji je Rolling Stone nazvao oličenjem mladalačke strasti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

Izdanje „Wonder“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube Music , kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/ShawnMendesWonder

Foto: Universal Music Serbia