U mesecu darivanja, kada nas obuzima pretpraznično raspoloženje, Vulkan izdavaštvo se potrudilo da stigne u sve domove. Na vreme kupite najlepše poklone za one koje volite, sada po vrtoglavo niskim cenama i na najbezbedniji način – putem sajta Vulkan izdavaštva! Obradujte članove porodice i prijatelje knjigama u kojima će uživati. I ne ograničavajte se brojem, jer što više knjiga kupite, više ljudi ćete obradovati, a vaša ušteda će biti veća!

Od petka, 18. decembra, od 15 sati, do nedelje, 20. decembra, samo putem sajta www.vulkani.rs bićete u prilici da po neverovatnim cenama kupite knjige koje ste oduvek želeli da poklonite, najlepše romane priznatih autora, dela za sve uzraste. Knjiga je najbolji prijatelj i najlepši dar, a mi vam nudimo sjajne predloge za prazničnu kupovinu!

Spisak knjiga koje su na akcijama, 2 knjige za 777 dinara3 knjige za 987 dinara, 4 knjige za 1.111 dinara i 5 knjiga za 1.222 dinara, možete pogledati klikom na LINK.

Polako ispraćamo godinu punu izazova, koja je promenila naš pogled na svet, ali kojoj smo ipak dali smisao uživajući u fantastičnim naslovima! Sada je pravo vreme da se opustite, i to uz sjajna Vulkanova izdanja.

Uživajte u prazničnim danima, podelite radost sa dragim osobama!

 Akcija traje od 18. do 20. decembra i važi samo za odabrane naslove.
** Da biste ostvarili popust, potrebno je da naručite naznačeni broj knjiga u okviru jedne akcije. Ukoliko se odlučite za manji broj knjiga nego što akcija podrazumeva, platićete ih po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije ne važe dodatni popusti.
*** Za porudžbine iznad 2.000 dinara dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.