Tini Stoessel optužena da koristi fotošop za sređivanje fotografija!
Koriščenje programa fotošop (photoshop) nije toliko retka pojava kod kako svetskih, tako i domaćih zvezda, jer većina njih često koristi razne programe za uređivanje svojih fotografija. Naravno, okej je poigrati se sa svetlom, bojama, staviti neki filter, ali mnogima smeta to što se fotošop koristi bukvalno preterano u ovo doba! Svako želi da izgleda “savršeno”, pa se služi raznim programima za obradu fotografija. Tini Stoessel je devojka koja je prirodno lepa, zgodna i mršava, pa su mnogi mislili da ona ne koristi fotošop, ali sada svet tvrdi drugačije! U seriji novih fotografija koje je objavila na svom Instagram profilu, fandom je uočio da je Tini malo “sredila” svoje noge!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TINI? (@tinistoessel)

U seriji od dve fotografije u kupaćem kostimu koje je Tini objavila na svom Instagram profilu sa La Roche Posay brendom, fandom je uočio da je proizvod koji ona drži u ruci malo iskrivljen, zajedno sa zidom i njenom nogom, što znači samo jedno, Tini se služila fotošopom!

„Tini je lepa, mršava, zgodna, ne razumem čemu ovo. Ona je prirodno predivna, fotošop joj stvarno ne treba. Nisam očekivala da se i ona služi fotošopom“ – glasi samo jedan od komentara fandoma, koji je veoma iznenađen.


Kada se fotografija uveliča – odmah se da primetiti da nije sve okej kod proizvoda koji izgleda nerealno (jer je „iskrivljen“ u fotošopu). Ni mi ne shvatamo zašto se Tini služi ovim programima, jer joj apsolutno ne trebaju!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram