Od autorke bestselera Sare Mlinovski stiže nova ljupka i komična tinejdž romansa

Ukoliko ste još u potrazi za poklonima, stiže sjajna vest iz Lagune – od autorke bestselera „I ne pomišljaj na to“ Sare Mlinovski stiže nam nova ljupka i komična tinejdž romansa „Samo mladić i devojka u malom kanuu“.

Leto za Sem nije počelo sjajno. Ilaj, njen dečko, otišao je na putovanje po Evropi a ona je sad savetnica u Plavim potocima: letnjem kampu u koji se kao jedanaestogodišnjakinja zaklela da neće ponovo doći. Sem očekuje da narednih sedam nedelja budu potpuna katastrofa.

Tako i jeste dok ne sretne Gevina, instruktora jedrenja u kampu, koji sasvim preokrene njena očekivanja. Gevin je taj posao možda dobio samo zahvaljujući stomačnim mišićima. Ili onom osmehu. Ili tome kako ispunjava Semino slobodno vreme uzbudljivim doživljajima – plivanjem pod slapovima zvezda, šaputanjem tajni uz pečeni slez, noćnom (veoma opasnom) vožnjom kanuom.

To nema nikakvog smisla. Sem voli Ilaja. Međutim, možda je sasvim otkačeno leto upravo ono što je Sem potrebno. A možda tek treba da shvati šta zapravo želi.

„Samo mladić i devojka u malom kanuu“ Sare Mlinovski u prodaji je od utorka 29. decembra u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

A kada pročitate roman Sare Mlinovski, možete da se uključite u konkurs koji je organizovala Mala Laguna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laguna (@laguna_knjige)