Kylie Jenner prikazuje najlepše uspomene u svom životu
Od kada je nastao Instagram svakodnevno imamo prilike da vidimo razne čelendže i zanimljive igre za naše profile, a u poslednje vreme ih je najviše vezanih za storyje. Kako svi najviše vremena provodimo u kući sada, ovakvi tipovi igara su sve česći, a novi trend je “post a pic of”, odnosno “postavi fotografiju”. Potrebno je da vam pratioci pišu kakve fotografije žele da objavite, a tom trendu se priključila i Kylie Jenner, te je podelila najlepše uspomene, odnosno trenutke svog života kroz par Instagram storyja.

Za početak, Kylie se prisetila školskih dana, gde je objavila fotografiju iz osnovne škole. Nakon toga, najviše fotografija je bilo vezano za Stormi. Slika najlepše uspomene koju Kylie nikad neće zaboraviti je “trenutak kada je dovela Stormi na mesto gde je snimala video za nju”. Zatim, najslađa fotka sa Storm jeste slika uslikana kada je Stormi dobila svoj “krevet za velike devojčice”.


Jedna od najslađih fotografija koju je Kylie podelila jeste do sad neviđena fotografija Stormi kada je ona imala samo nedelju dana! Da li ste se i vi priključili ovom trendu, u kome delimo uspomene sa pratiocima na našim proflima?

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram