Blizanci Marcus & Martinus uvek važe za dobre i vaspitane momke, a uvek se trude da se što više mogu poboljšaju u svojoj karijeri. Mnogi ih nazivaju “pravim idolima”, jer nikada nisu ‘problematični’, niti su napravili bilo kakvu glupost u karijeri. Pored toga što naporno rade na novoj muzici i slično, oni uvek rade na poboljšanju svog ponašanja, te žele da budu što bolji uzori svim fanovima. Oni su sada pričali upravo o tome, ali su progovorili i o devojkama!

Momci su za početak govorili o alkoholu: “Nemamo neku posebnu želju da pijemo, pa smo shvatili da i ne treba da ga konzumiramo. Kad bolje razmislimo, mi smo uzori mnogima, i želimo da budemo dobri uzori. Ne želimo da budemo pijani i da se teturamo, pa da nas neko snimi i to objavi. Stoga smo odlučili da odbacimo ‘opciju’ konzumiranja alkohola i pazimo na ono što radimo”-kažu Marcus & Martinus.

Za kraj, M&M govorili su o devojkama: “Generalno je teško da pronađemo devojke, nikad ne znamo da li su sa nama zbog slave i novca, ili zbog naših osobina i onoga što zapravo jesmo. Ali saznaćemo jednog dana. Prava devojka će se pojaviti jednom”-kažu momci.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram