AMC je baš pred sam kraj 2020. objavio datum premijere četvrte sezone serije Fargo, ekskluzivne serije kreatora Noaha Hawleya i dobitnice nagrada Emmy, Zlatnog Globusa, AFI, Peabody i TCA. Sa Chrisom Rockom u glavnoj ulozi, nova sezona će biti premijerno prikazana 4. januara u 22:45h. Četvrta sezona sadrži 11 epizoda i prikazivaće se jednom nedeljno.

Druga sezona serije NOS4A2, AMC-ove ekskluzivne serije sa natrprirodnom tematkom, baziranoj na jednoj od najpopularnijih novela autora Joe Hill-a  iz 2013. godine koja nosi isti naziv kao i serija, stiže u novih 10 epizoda. Glavni lik u seriji tumači glumac Zachary Quinto nominovan za nagradu Emmy, kao i glumica Ashley Cummings. NOS4A2 će se premijerno prikazivati od 4. januara u 22h.

AMC počinje novu godinu sa dve premijere - Fargo sezona 4 i NOS4A2 sezona 2 premijerno 4. januara

AMC počinje novu godinu sa dve premijere – Fargo sezona 4 i NOS4A2 sezona 2 premijerno 4. januara

 Fargo sezona 4:

Četvrta sezona serije Fargo seli se u centralnozapadni deo Kanzas Sitija, u 1950. godinu. Loj Kenon (Chris Rock), vođa afroameričke mafijaške porodice, uspostavlja klimavo primirje sa protivničkom italijanskom mafijom i oni zajedno upravljaju alternativnom privredom, tačnije eksploatacijom, ucenom i drogom. Da bi zabetonirale primirje i osigurale mir, te dve porodice jedna drugoj šalju najstarije sinove. Loj Kenon predaje  najstarijeg sina Sačela (Rodney Jones) svom neprijatelju Donatelu Fada (Tommaso Ragno), a zauzvrat mora da podigne Zeroa (Jameson Braccioforte), sina svog neprijatelja, kao sopstvenog.

Kada Donatelo umre u bolnici nakon rutinskog zahvata, primirje je stavljeno pod pitanje. Josto Fadda (Jason Schvartzman) zauzima poziciju svog oca, ali njegove napore da stabilizuje organizaciju potkopava njegov brat Gaetano (Salvatore Esposito), koji se pridružio porodici u Kanzas Sitiju nakon što je u Italiji izgradio reputaciju bezobzirne osobe. Ostali Fada muškarci – uključujući Ebal Violante (Francesco Ackuaroli), Constant Calamita (Gaetano Bruno) i Antoon Dumini (Sean Fortunato) – moraju odlučiti na čijoj su strani. Među previranjima, Patrick „Rabbi“ Milligan (Ben Vhishav), čovek koji je jednom izdao svoju porodicu da služi Italijanima, pažljivo posmatra kako bi osigurao svoj opstanak.

Osetivši priliku, Loi testira jačinu porodice Fada, dovodeći svog savetnika kome najviše veruje, Doktora Senatora (Glinn Turman) i glavne poručnike, Leon Bittle (Jeremie Harris), Omie Sparkman (Corei Hendrik) i Opal Racklei (James Vincent Meredith) da izvrše njegovo licitiranje. Međutim, na Lojevu nesreću, njegov najstariji sin Lemuel Cannon (Matthev Elam) ne želi nikakav deo porodičnog posla.

Isprepletene sa ovom pričom o imigraciji, asimilaciji i moći su i priče ostalih likova: Ethelride Pearl Smutni (E’miri Crutchfield), prezgodne šesnaestogodišnje ćerke Thurman (Andrev Bird) i Dibrell Smutni (Anji Vhite), internacionalnog para koji poseduje sopstvenu mrtvačnicu; Američkog maršala Dick „Deafy“ Vickvare (Timothi Oliphant), Mormonovog advokata; Detektiva Odis Veff (Jack Huston), policajca u Kanzas Sitiju poznatom po svojim kompulzivnim tikovima; i Oraetta Maiflover (Jessie Bucklei), medicinske sestre koja ne može da se nosi sa tuđom patnjom.

Izvršni producent i dobitnik nagrada Peabodi, Zlatni globus i Emmi, Noah Havlei (kreator / pisac / režiser) predvodi kreativni tim najnovijeg  dela nagrađivane kriminalističke priče zasnovane na istinitim događajima.

Da li ste spremi za premijere na AMC kanalu?

 NOS4A2 sezona 2:

U centru dešavanja NOS4A2 je Vik Mekvin, nadarena mlada žena koja otkrije da ima natprirodnu sposobnost pronalaženja izgubljenih stvari. Ova sposobnost je dovodi do upoznavanja sa Čarlijem Menksom, zavodljivim besmrtnikom koji se hrani dušom dece, a potom ono što od njih ostane deponuje u Božićni svet – ledeno, uvijeno božićno selo Mankove mašte u kome je svaki dan Božić, a nesreća je protiv zakona. Vik teži da pobedi Menksa i spasi njegove žrtve – a da ne izgubi razum ili da sama ne postane njegova žrtva.

Druga sezona serije NOS4A2 nastavlja se osam godina nakon događaja iz prve sezone. Vik Mekvin (Ashleigh Cummings)  nikad nije bila odlučnija u nastojanju da uništi Čarlija Menksa (Zachary Quinto). Nakon što se suoči sa sopstvenom smrtnošću, Čarli kreće u očajničku osvetu protiv Vik. Ovoga puta on se ustremljuje na osobu koja najviše znači Vik – njenog osmogodišnjeg sina Vejna. Ta trka za Vejnovu dušu šalje Vik i Čarlija na strmoglav put u propast, zbog čega su oboje primorani da se suoče sa greškama iz prošlosti kako bi osigurali svoju ulogu u Vejnovoj budućnosti. Bazirana na najprodavanijoj istoimenoj noveli Joe Hill-a, NOS4A2 je producirana od strane direktora serije Jamija O’Briena (Fear the Walking Dead, Hell on Wheels) i Hilla.  Serija je u produkciji AMC Studios u saradnji sa Tornante Television. U seriji glume i Jahkara Smith, Olafur Darri Olafsson, Virginia Kull and Ebon Moss-Bachrach.

Serija „NOS4A2“ je u produkciji AMC Studios.

Da li ste spremni za premijere novih sezona serija NOS4A2 i Fargo?