Vanessa Bryant objavila dirljivo pismo Giannine najbolje drugarice
Verujemo da će se svi složiti kada kažemo da je 2020.godina bila jedna od najgorih, ako ne i najgora ikad. Pored toga što je ceo svet zadesila užasna pandemija korona virusa, par puta smo imali prilike da čujemo da je neka slavna osloba preminula, a najgore od svega je što je jedan deo njih veoma mlado. 26.januara 2020.godine desila se tragedija koja će se večno pamtiti-legenda košarke, Kobe Bryant i njegova trinaestogodišnja ćerka Gianna, takođe košarkašica i devojčica, preminuli su u nesreći u helikopteru. Pored njih, u istoj letilici bilo je još par osoba, pa oni, na žalost, nisu jedine žrtve užasne nesreće. Skoro je obeležna godišnjica ovog tragičnog događaja, a Vanessa Bryant, mama Gianne i supruga Kobea, objavila je emotivno pismo Giannine drugarice Aubrey.

“Draga gospođo Bryant, mislim i molim se za vas non-stop. Molim vas da ne osećate potrebu da morate da pročitate ovo, ne mogu ni da zamislim kako se osećate. Konstantno mislim o vašoj predivnoj kćerki, njen osmeh me gurao da budem bolja osoba. Verovatno ste ovo već čuli, ali ako ikada budem mama, volela bih da moja ćerka bude baš poput vaše. Dovoljno je samo da vam kažem da mi je ona ulila samopouzdanje da sa njom igram košarku, i to radim već 4 godine”-započela je svoje pismo Aubrey.

”Gianna je znala šta želi i borila se za to. Uvek mi je davala užinu kad bih zaboravila moju. Ostavljala mi je poruke u svesci da ih vidim kad budem učila. Bila je neverovatna. Često razmišljam šta bi mogle da uradimo nas dve da smo imale još godina zajedno. Svima nama je promenila živote na bolje. Ako ikada budete želeli da čujete više priča o njoj, imam ih pregršt i biće mi zadovoljstvo da vam ih ispričam. Volim vas i mislim na vas. Aubrey”- završila je pismo devojčica Aubrey..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant)

Ovo pismo objavila je Vanessa Bryant, i iskazala je zahvalnost divnoj devojčici i Gianninoj najboljoj drugarici Aubrey. I dalje je veoma tužno kakva je sudbina zadesila divnog oca i još divniju ćerku. Neka ih anđeli čuvaju!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram