Društvene mreže nam često plasiraju “savršena” tela devojaka i žena, i onda se dešava da mnogi pate jer ne izgledaju kao devojke sa Instagrama. Porodica Kardashian-Jenner je poznata po tome što bukvalno svaka žena iz te porodice izgleda savršeno. One su uradile bezbroj operacija kako bi izgledale kao što izgledaju danas-grudi, zadnjica, obrazi, usne i slično su samo neki od delova tela zbog kojih su žene iz poznate rijaliti porodice išle pod nož. Iako većina devojaka i žena na svetu teži da izgledaju baš kao Kardashianke, jer one izgledaju “perfektno”, sada će se svi uveriti da ni ove zvezde nisu savršene. To nam je na svom Instagram profilu dokazala slavna Khloe Kardashian, koja je objavila fotografiju, ni manje ni više, nego svojih strija!

“Volim svoje strije”-komentarisala je Khloe ispod svog Instagram posta koji se sastoji od jedne fotografije. Na njoj možemo videti samo stomak i deo zadnjice Khloe u crnom bikiniju na plaži, a akcenat je stavila upravo na strije, što je ohrabrilo mnoge žene, jer im je dokazala da ni ona nije u potpunosti “savršena” (podsećamo-niko nije savršen).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Ipak, njena sestra Kim Kardashian se osvrnula na nešto drugo-na Khloein struk: “Za mene je cela ova slika tvoj struk” napisala je Kim u komentarima, a Khloe je odgovorila: “Ti si me naučila koji su dobri uglovi”. Mi pohvaljujemo potez Khloe i ponovo podsećamo da smo svi lepi na svoj način! 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram