Cardi B odgovara na glasine da kopira druge izvođače
U svetu muzike nije retka pojava kopiranje-obično zvezde koje nisu toliko poznate, ili koje su tek na početku, odluče da iskopiraju neku veću zvezdu te dobiju na popularnosti. Iako su takvi slučajevi prilično česti, prava je retkost da vidite mega poznatog umetnika koji kopira bilo koga. Na primer, nikada nismo videli Arianu Grande, Selenu Gomez i slične da pokušavaju da predstave tuđu ideju kao svoju-one imaju svoje prepoznatljive stilove i drže se toga, te im kopiranje ne bi pomoglo, već odmoglo u veoma uspešnim karijerama. Ipak, ovih dana kruže glasine o tome da reperka Cardi B kopira druge repere u svojoj novoj numeri “UP” (o kojoj smo vam pisali ovde). Međutim, Cardi nije ćutala-ona se oglasila i rekla šta ima na temu kopiranja!

Naime, Twitter se ovih dana usijava zbog videa i glasina koji kažu da je reperka iskopirala repere iz Nju Džersija, Mir Pesos i Mir Fontane, odnosno njihovu pesmu “Stuck”. Oni su u svojoj Instagram objavi napisali: “Oni kradu! Želimo moj novac nazad”, a to je zapazila i sama Cardi, te je odgovorila tvitom.

”Ovo je tako popularna fraza i tako mnogo ljudi zvuči slično kad je koristi. Znači vi želite da mi kažete da sam kopirala 8 pesama? STFU, umorna sam od objašnjavanja ovog sr*nja”-napisala je Cardi na Twitteru, a oglasila se i na Instagramu: “Od 7.avgusta sam radila na ovoj pesmi. Ja nisam producent i sigurno neću ići na sud, ne volim to”-zaključuje Cardi odgovaranje na glasine.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram