Kao što je na svom Instagram profilu obećala početkom godine, Dua Lipa je juče objavila reizdanje svog hvaljenog i nagrađivanog poslednjeg studijskog albuma „Future Nostalgia“.

„Nakon snimanja ostalo je nekoliko pesma na kojima sam želela da radim. Nisam htela da odustanem od njih“, izjavila je svojevremeno Lipa.

„Future Nostalgia: The Moonlight Edition“ je prošireno izdanje albuma iz prošle godine. Pored poznatih singlova ono donosi i novije hitove koje je Dua Lipa otpevala u saradnji sa Angèle, Miley Cyrus, DaBaby i drugima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)


Pomenuto reizdanje predstavlja potpuno novi singlWe’re Goodo kom Lipa kaže: „Pesma govori o jednom normalnom prekidu ljubavne veze. Kada shvatite da više niste jedno za drugo i kada svako nastavi svojim putem bez nekih tenzija.“

Pesma „We’re Good“ nastala je na talasu radijskih himni poput singlova „Don’t Start Now“, „Break My Heart“, „Levitating“, „Physical“ zbog kojih je Dua Lipa, sa albumom „Future Nostalgia“, u društvu najboljih izvođača i izdanja iz prošle godine.