ITZY: Spremamo novu muziku i modne look-ove!
Već i sami znate da je k-pop muzika jedna od najpoznatijih, a možda čak i najpoznatija muzika na svetu. Svakog dana na scenu dolaze novi talentovani ljudi koji stvaraju k-pop muziku, i to su najčešće grupe-danas, retko ćete videti k-pop solistu. U velikom broju slučajeva se prave ili boy ili girl bendovi sa po 4-5 člana, a nekad i bendovi od 9-10 članova! Ovog puta vam govorimo o girl grupi ITZY, koju čini devojačka petorka Yeji, Lia, Ryujin, Chaeryeoung i Yuna i one su skoro dale intervju za WWD gde su pričale o raznim temama – ITZY su obradile teme počev od muzike, preko mode, do novih projekata i fandoma.

WWD: Recite nam kako je tekao proces snimanja pesama na engleskom jeziku. Koliko je teško i različito u odnosu na korejske pesme?

Lia iz ITZY: U samom procesu snimanja albuma na engleskom svaka od nas je naučila engleski jezik veoma dobro.

Ryujin iz ITZY: Nije bilo lako snimiti ceo album na engleskom, morala sam da radim na izgovoru reči dosta. Ipak, uživala sam u snimanju albuma na engleskom.

Yeji iz ITZY: Otkrila sam da engleska i korejska verzija imaju dosta različitosti. Ne samo što se jezika tiče, već i same energije koju vam muzika na različitim jezicima daje. Osećala sam se kao da snimamo potpuno novi album, a ne iste pesme samo na drugom jezikom.

WWD: Ko je vaš idol (ikona) u modnom svetu?

Yuna iz ITZY: Za mene je to Kendall Jenner. Svaki autfit koji ona nosi je tako unikatan. Mislim da ona učini da svaki look bude predivan i poseban u njenom stilu.

WWD: Kako se osećate kada znate da vas je prepoznao brend poput Louis Vuitton-a?

Ryujin iz ITZY: Ne mogu da verujem da je to stvarnost. Iskreno, to je divno iskustvo koje ću uvek pamtiti. Pokušala sam da uživam najviše što sam mogla u tom periodu.

Chaeryeong iz ITZY: To je bilo divno iskustvo. Da budem iskrena, i dalje ne mogu da verujem da se to desilo. Volela bih da ponovo prisustvujem reviji ako bude bilo prilike.

WWD: Da li ima neki poseban stil koji pratite ovih dana?

Yeji iz ITZY: Potpuno sam u fazonu skrančija ovih dana, baš su slatki.

WWD: Šta možemo očekivati od projekata za 2021.godinu?

ITZY: Naravno da vas očekuje mnogo nove muzike, albuma, revija, lookova i projekata. Takođe, želimo da komuniciramo sa fandomom na globalnoj bazi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ITZY (@itzy.all.in.us)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram