James Charles obrijao glavu?!
Dosta jutjubera i poznatih ličnosti non stop iznenađuje promenama na sebi-od promena noktiju, preko kose pa sve do većih promena poput estetskih operacija. James Charles nam je poznat kao odličan šminker koji pripada LGBT+ populaciji, a njemu je posao, pored toga što animira javnost svojim lookovima, da istu i iznenađuje-on svakodnevno menja nešto na sebi, i često je na meti, slobodno možemo reći ludog fandoma koji su mu par puta pretili smrću (o tome čitajte ovde). Ipak, sada je uradio nešto o čemu će se pisati danima-James je odlučio da iznenadi javnost i obrijao je glavu, te je sad potpuno ćelav, a iako jedan deo publike smatra da je sve fejk, drugi smatra da je James ovo zaista uradio.

Naime, sve je počelo tako što se James žalio da su mu Instagram storiji veoma dosadni, a samo par sati nakon toga je objavio fotografiju ćelavog sebe. On je očigledno želeo veliku promenu, koju je i napravio-obrijao je glavu. Mnogi kažu da jutjuber izgleda fantastično sada, ali drugi deo priča o tome kako se na mnogim fotografijama vidi da je fejk, odnosno da se James nije obrijao.

Tvit koji kaže da je sve fejk ima i dokaz-na njemu se jasno vide nabori na Jamesovoj glavi, koji ukazuju na to da je on stavio “bald cap” ili “ćelavu periku”, odnosno kapu. James je postigao ono što je hteo-svi pričaju o njemu, a istina će ubrzo izaći na videlo. Da li vi mislite da se James stvarno obrijao, ili je sve stvar marketinga?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram