Mercedes Lambre najavila novu pesmu, stiže za 3 dana!

Mercedes Lambre će nam uvek ostati u sećanju kao Ludmila iz Disney projekta “Violetta”, međutim, ona je već proživela dosta toga, o čemu smo vas redovno izveštavali! Ona se verila za svog sad već supruga, za koga se skoro i venčala a venčanju je prisustvovao i deo V-ekipe, poput Facua, Cande i svima najdraže Tini. Ona je nakon toga objavila i svoj prvi solo singl “Felicidad”, za koji je dostupan spot koji je zapravo video sa venčanja. Tu možemo videti same pripreme za svadbu, ali i goste, a snimljena je i Tini! Mechi očigledno ne planira da stane, pa je najavila svoju novu pesmu “Suerte”, odnosno “sreća” kod nas. Nova pesma Mercedes stiže za 3 dana, a evo šta znamo o istoj!

“Na Dan žena vam najavljujem svoju novu pesmu koja dolazi za 3 dana i zove se #Suerte. Ova numera je plod mog rada, hrabrosti i osećanja. Svako se bori na različite načine, nekima je potrebno manje, nekima više vremena, ali sve je moguće. Trebalo mi je vreme da se prilagodim na ovaj ‘stvarni’ svet, jer sam odrasla u feminističkoj porodici. Okrećem novi list i vraćam se jača nego ikad. Želim da se zahvalim svom mužu koji je uz mene bio sve ovo vreme. Srećan Dan žena i jedva čekam da čujete numeru”-napisala je Mechi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mercedes Lambre (@mechisoy)

Sigurno je da će Mercedes morati da pređe dug put kako bi “vratila” slavu iz “Violetta” dana. Ne kažemo da je ona manje poznata, ali prosto je dosta ljudi zaboravilo kao pevačicu i sada je znaju kao influenserku, međutim, Mechi očigledno želi da je upamtimo po muzici. Mi je apsolutno podržavamo, a verujemo da ćete se složiti da ovako talentovane devojke moramo pohvaliti!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram