Verujemo da sad misliš, ma da kako da ne jedna nijansa senke odgovara svim tonovima kože i bojama očiju. Veruj nam, kad saznaš šta sve s tom nijansom senke možeš, otrčaćeš do najbliže parfimerije ili drogerije.

Reč je o senki za oči u nijanse taupe, a šminkeri i beauty influenserke slažu se da bi se upravo taj proizvod trebao naći u svačijoj kozmetičkoj torbici. Inače, taupe nijansa je mešavina smeđe i sive.

A ako se pitaš zašto bi trebala da imaš senku za oči u ovoj, naoko, nimalo zanimljivoj nijansi, prvo pročitaj šta sve možeš da napraviš s njim pa razmisli još jednom. Sigurni smo da ćeš biti prijatno iznenađena:

Osvežava izgled

U onim danima kada se baš ne naspavaš kako treba, nanesi taupe senku na cele kapke. To će ti u trenu podariti odmorniji i svežiji look.

Odlična je baza za drugu šminku

Tačnije za ajlajner, koji u kombinaciji s malo taupe senke izgleda savršeno te duže ostaje na kapcima, bez razmazivanja.

Čini obrve lepšima

Taupe nije samo jedna nijanse, postoji i čitava paleta svetlijih i tamnijih, više smeđikastih ili više sivkastih tonova. Odaberi onu koja se najbolje slaže s bojom tvojih obrva i pomoću ove senke popuni praznine te ih ulepšaj.

Može biti suptilno i upečatljivo

Po danu nanesi tek malo taupe senke na kapke, a svoj dnevni look brzo pretvori u večernji uz dodatak šljokica i malo bronzera (koji glumi highlighter) uz unutašnji i vanjski rub oka.

Koristi ga za prelaze

Ova nijansa idealna je za senčanje i stvaranje prelaza u make-upu, jer se lako spaja s paletom tonova od svetlo sivih do najtamnijih smeđih.

Dakle nabavi skenu za oči taupe nijase i kreni da se igraš!