Reditelj James Gunn i Warner Bros. su u 26. marta  premijerno predstavili prvi trailer za drugi film iz franšize „The Suicide Squad“ čija je premijera zakazana za 6. avgust ove godine.

Glavnu priču filma još uvek ne znamo, ali trailer započinje misijom spašavanja Harley Quinn koju glumi  sjajna Margot Robbie. Međutim, ispostavlja se da je akcija nepotreba jer se Quinn uspela spasiti sama.

Jedno od najvećih otkrića koje je doneo trailer jeste da Sylvester Stallone posuđuje glas liku morskog psa, koji je ustvari čovek s glavom ajkule.

„The Suicide Squad“ predstavlja nastavak istoimenog filma iz 2016. godine, a nekoliko zvezda prvog dela pojaviće se i u drugom delu filma  – uključujući Margot Robbie kao Harley Quinn, Violu Davis kao Amandu Waller, Joela Kinnamana kao Ricka Flaga i Jaia Courtneya kao kapetana Bumeranga.

Reditelj filma Gunn je rekao da priča novog filma neće biti ponovno pokretanje tema iz prvog dela, prenosi Variety

Među novim imenima koja će se pojaviti u nastavku idavajmao imena kao što su John Cena, Idris Elba, David Dastmalchian, Alice Braga, Daniela Melchior, Pete Davidson, Peter Capaldi i Sean Gunn.

Premijera filma u bioskopima i na HBO Max-u zakazana je za 6. avgust 2021. godine, a mi se nadamo da ćemo imati prilike da ga gledamo i na HBO GO platformi.