Selena Gomez u novom intervjuu: Hoću da svi doživite moj novi album

Selena Gomez je pevačica koja je svoju karijeru započela kao Disney zvezda, a sada je mega poznata ličnost u celom svetu. Iako je na početku pevala na engleskom, ona otvara novo poglavlje svoje karijere pa se fokusira na svoje latino korene, odnosno španski jezik. Ona je 12. marta objavila ceo latino EP (mini album) “Revelacion” koji uključuje njene hitove poput “De Una Vez” i duet sa Rauw Alejandrom “Baila Conmingo”. Iako bi se svima činilo da Sel ne planira da stane kada je muzika u pitanju, varate se! Ona je skoro spomenula kako je na korak od povlačenja iz muzike jer smatra da ono što objavi nikad nije dovoljno dobro za šire mase (o tome čitajte ovde). Međutim, sada nećemo o budućnosti, jer-ko zna šta će se desiti do tada! Selenita sada uživa popularnost mega latino zvezde, pa je veoma aktuelna u medijima, te je skoro dala intervju za Grammy. Selena je u novom intervjuu otrkila mnogo zanimljivosti, pa vam pišemo upravo o tome!

Za početak, u novom intervjuu muzičarka je govorila o reggeaton žanru: “Apsolutno obožavam reggeaton, i veoma sam srećna što me to inspirisalo na mom EP. Neki od mojih omiljenih reggeaton muzičara su, naravno, Nicky Jam, Daddy Yankee, J Balvin, Ozuna, Bad Bunny i još previše njih. Osećam se počastvovano što sam imala priliku da Tainy radi sa mnom na mom ‘Revelacion’ albumu. On me veoma poštuje što mi mnogo, mnogo znači”-priča pevačica. Takođe, prokomentarisala je i to što je njena muzika i te kako poznata i povezuje latino fanove iz celog sveta: “Ne mogu vam opisati koliko mi to znači. Veliki deo mog fandoma su Latinx i ovo je veliko hvala njima. Moji koreni, poreklo mi mnogo znači i želela sam da sve bude savršeno, sve što sam pripremala. Veoma sam detaljno obrađivala svašta sa mojom nastavnicom španskog, svaku reč, izgovor, kako bi bilo perfektno. Kada sam videla vaše reakcije, bila sam presrećna”.

”Pisanje o mojim osećanjima na španskom jeziku učinili su me da se osećam i te kako moćnom. Najbitnija stvar u stvaranju mog EP bila je da svi vi osetite, doživite moju muziku pa iako možda ne znate španski. Nadam se da svi slušaju moje pesme sa otvorenom dušom, srcem. Takođe mislim da je neverovatno kad ljudi koji ne znaju španski svoje vreme preusmere ka prevođenju mojih pesama i onda shvate da se mogu totalno povezati sa istom, i kada znaju šta reči znače-posebno dobro se osećaju jer se poistovete”-priča Selenita. Za kraj, govorila je o tome šta je naučila za dug vremenski period koji je provela u muzičkoj industriji: “Ponekad se osećam mnogo starije sa svim stvarima kroz koje sam prošla u životu. Naučila sam da budem jaka, da ne odustajem, da imam dovoljno samopouzdanja koje mogu da kontrolišem. Želela sam da se što više povežem sa mojim ljudima u studiju i to sam i uspela kroz mojih par poslednjih albuma. Imam ja još mnogo toga da vam prikažem u budućnosti”-zaključila je Selena u intervjuu za Grammy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram