Ariana Grande postala sudija velikog muzičkog šoua!

Ariana Grande je mega popularna pevačica sa kojom bi bukvalno svako želeo da radi-muzičari žele da prave pesme sa njom, producenti filmove, a iako niste iz tih sfera, Arianu mnogi angažuju za reklame, promocije, pa i emisije umetničkog karaktera. Pevačica je skoro objavila da će prestati da daje intervjue zbog izvrtanja njenih reči (o tome čitajte ovde), pa je ovo verovatno retka prilika da čujemo Arianin glas-ona se oglasila na Instagramu i to vrlo lepim povodom koji je usrećio mnoge! Reč je o tome da će zvezda deliti studio sa Blake Shelton, Kelly Clarkson i John Legendom jer će menjati “ulogu” sudije muzičara Nick Jonasa u takmičenju muzičkih talenata, “The Voice”-Ari postaje novi sudija!

”Iznenađenje! Ja sam previše oduševljena, počastvovana i uzbuđena da se pridružim Kelly, Johnu i Blakeu u novoj, sledećoj, dvadesetprvoj sezoni NBC The Voice”-napisala je kratko Ariana na svom Instagram profilu, uz fotografiju pored specifične crvene stolice, koja je prepoznatljiva baš zbog ovog takmičenja. Takođe, dodala je da će svima nedostajati Nick u takmičenju. Moramo spomenuti i činjenicu da je Ariana fan ovog šoua još od davnih dana, pa je ovo pravo uživanje za nju: “Skroz sam počastvovana da budem deo (sudija) The Voice porodice. Ogroman sam fan same emisije dugo, dugo vremena. Ne mogu da verujem da ću stajati odmah pored tako velikih zvezda koje su sudije, da ću upoznati nove talente i pomoći mnogim ljudima da svoj talenat iskoriste na pravi način”-priča Ari.

Uz to, i sami The Voice tim oglasio se povodom novog sudije: “Ariana ima ogromnu snagu i uticaj u pop muzičkoj industriji, a kada smo saznali da je ogroman fan našeg šoua, bili smo počastvovani i oduševljeni. Znamo da će njen entuzijazam dobro doći kao uticaj na njenu ulogu sudije. Ona ima mnogo iskustva u muzičkoj industriji, odlične veštine u pevanju, kreativno i jedinstveno pristupanje zadatku, što će je učiniti pravom osobom za našu emisiju”-poručuje ovaj tim. Verujemo da su i Arianatori presrećni, jer konačno dobijaju priliku više da gledaju i slušaju svog idola!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram