Anna Chase i Jorge Blanco objavili spot za pesmu „Antídoto“

Nedavno je objavljena pesma „Antídoto“, optimistična pop pesme o ljubavi koju su zajedno snimili Disney zvezda i pevač Jorge Blanco i latino pevačica i kantautorka Anna Chase, za koju verujemo da će osvojite vaša srca. A pre dva dana stigao je spot za video za pesmu koja se nama baš dopada, a voleli bismo da čujemo vaše utiske.

Anna Chase je pesmu uradila u saradnji s producentom T.I Jakkeom, koji je napisao i producirao pesme za zvezde poput Christine Aguilere, Jennifer Lopez, Enriquea Iglesiasa i Tini Stoessel!

Ako vam kažemo da je Jakke bio koautor globalnog prvog hita Ave Max „Kings & Queens“, koji će uskoro dostići  dvostruki platinasti tiraž u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i producent i saradnik na prethodnom singlu Anne Chase „Color“ koji je objavljen 17.  februara, jasno vam je da je u najavi mega hit.

Nakon što su Anna i Jakke pesmu doveli do savršenstva, ponudili su je Jorgeu.

„Kad mi je Anna pokazala pesmu, bez razmišljanja sam odlučio da radim s njom“, kaže Jorge  Blanco. „Ova pesma nas podseća na ono što je najvažnije, a to je da imati nekoga u svom životu ko je vaš lek za sve.“

Anna Chase i Jorge pevaju o tome kako je ljubav izlečila svu bol u njihovim životima, pokazujući tako da je ljubav rešenje za sve probleme.

“Nadam se da će se ljudima popraviti raspoloženje i da će biti srećniji posle slušanja ove pesme. Ponekad je ljubav sve što nam treba.“, istakla je Anna Chase.

O Jorgeu znate mnogo, a Anna vam nije baš toliko poznata zato ćemo vam otkriti neke detalje o njoj.

Rođena je 1994. godine u Denveru, u državi Colorado, ima evropske i brazilske korene. Dve godine kasnije sa mamom se preselila u Asunción, u Paragvaju.

Tečno govori engleski, španski, nemački i portugalski.

Počela je da radi kao model s četrnaest godina i učestvovala je na nekoliko modnih revija, snimala je reklame i kampanje za brendove kao što su Puma, Sedal, Telefonías Claro, Corona Extra.

Broj fanova je porastao nakon što je objavila niz covera na društvenim mrežama, a kasnije se pridružila u udarnom terminu TV talent emisija „Yo Me Llamo“ kao sudija.

2013. godine strast za muzikom naterala je da se preseli u Los Angeles, California, gde je upoznala i sadašnjeg saradnika producenta T.I Jakka.

Anna Chase je zvanični brend ambasador Pume, Aeropostala, Claro Música.

Na Instagramu je prati više od 130.000 ljudi, na Facebooku 60.000, ima profil na Twitteru, kao i kanal na YouTubeu.

Krajem 2020, snimila je prvi film „Pedro Juan 2 Caballeros“, u produkciji Hei Films. Film bi trebalo da ugleda svetlost dana tokom godine.

Trenutno je sudija u popularnom muzičkom takmičenju u Paragvaju „Canta Conmigo Paragvaj“.

Foto: Instagram