Već izvesno vreme, Rag’n’Bone Man najavljuje svoju saradnju sa američkom pevačicom i zvezdom, P!nk , ona, takođe, singl najavljuje putem svojih društvenih mreža, pa su fanovi ovih super zvezda jedva dočekali današnji petak i izlazak zajedničkog singla ‘Anywhere Away From Here’ . Ova pesma će se naći na nadolazećem albumu Rag ‘n’Bone Man, ‘Life By Misadventure’, koji će izaći 7.maja (Columbia).

Rag’n’Bone je ovu pesmu napisao sa grupom saradnika koju čine: Ben Jackson-Cook, Simon Aldred, Dan Priddy i Mark Crew, a pesma govori o neprilagođenosti: “. “When the lights go up/ I don’t think I told you… That I feel out of place,” peva RNBM. “Pull me underground/ Don’t know if you notice/ Sometimes I close my eyes and dream of somewhere else.”

“Ova pesma govori o iskrenoj želji koja se javi kada poželimo da pobegnemo iz neprijatne situacije, o ranjivosti sa kojom se svi suočavamo. Prava je čast imati P!nk u ovoj pesmi, drago mi je da je pristala da bude deo nje”, ističe Rag’n’Bone Man.

“Prvi put sam srela Rag’n’Bone Man-a u Evropi 2017, kratko nakon što sam čula i odmah se zaljubila u pesmu “Human” i njegov divan glas. Kada smo se upoznali, shvatila sam da je on divan i kao osoba.Ot tada sam znala da želim da sarađujem sa njim. . ‘Anywhere Away From Here’ nije mogla biti bolja pesma za nas, da je zajedno otpevamo. Počastvovana sam što sam deo ove saradnje” – rekla je P!nk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Menart Srbija (@menartsrbija)

A reditelj spota je rekao sledeće:  ‘Anywhere Away From Here’ je Joe Connor (The Rolling Stones, Coldplay, Sam Smith), video je snimljen u pozorištu The Duke Of York’s Theatre, u srcu londonskog West Enda, a u njemu se sudaraju lepota divlje prirode sa snažnom izvedbom umetnika prepoznatljivih moćnih vokala.