Sudbina sveta je ponovo u opasnosti, a samo Čudesna žena može da ga spasi, u hit superherojskom filmu „Čudesna žena 1984“ (Wonder Woman 1984), koji će imati ekskluzivnu striming premijeru 11. maja na HBO GO-u. Film u režiji Peti Dženkins, sa Gal Gadot u glavnoj ulozi, takođe će biti emitovan na HBO kanalu 30. maja u 20.00h.

U novoj priči, Dajana Prins živi neprimetno među smrtnicima tokom osamdesetih godina prošlog veka – u doba hedonizma i želje sa posedovanjem. Iako je u potpunosti razvila svoje moći, ona ostaje pritajena, bavi se prikupljanjem drevnih artefakta i krišom izvodi herojska dela. Međutim, Dajana će uskoro morati da skupi svu snagu, mudrost i hrabrost kada se sukobi sa Maksvelom Lordom i Čitom, zlikovkom koja poseduje nadljudsku snagu i spretnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Kris Pajn u filmu „Čudesna žena 1984“ glumi Stiva Trevora, Kristen Vig je u ulozi Čite, Pedro Paskal tumači lik Maksa Lorda, Robin Rajt glumi Antiopu, a Koni Nilsen je u ulozi Hipolite.

Čarls Roven, Debora Snajder, Zek Snajder, Peti Dženkins, Gal Gadot i Stiven Džons su producenti filma. Rebeka Stil Roven Oukli, Ričard Sakl, Merijen Dženkins, Džof Džons, Volter Hamada, Šantal Nong Vo i Vesli Koler su izvršni producenti.

Peti Dženkins je režirala film „Čudesna žena 1984“ po scenariju koji je napisala sa Džofom Džonsom i Dejvom Kalahamom, priču potpisuju Peti Dženkins i Džof Džons, a zasnovana je na DC likovima. Čudesnu ženu je kreirao Vilijam Molton Marston. Peti Dženkins se pridružio i deo tima koji je radio i na filmu „Čudesna žena“ –  direktor fotografije Metju Džensen, scenografkinja nominovana za Oskara Alin Boneto, kostimografkinja nagrađena Oskarom Lindi Heming, montažer nominovan za Oskara Ričard Pirson i kompozitor nagrađen Oskarom Hans Zimer.