Lana Del Rey najavila izlazak albuma Blue Banisters za 4. jul

Lana Del Rey otkrila je pre par dana da će njen novi album pod nazivom Blue Banisters izlaći na Dan nezavisnosti, 4. jula, nakon što je pre malo više od mesec objavila album „Chemtrails Over the Country Club“.

U objavama na svojim Instagram i Twitter profilima u utorak uveče, pevačica je napisala: „Blue Banisters. Album izlazi 4. jula“, zajedno s fotografijom za koju obožavatelji misle da će biti naslovna strana albuma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey)

Mi bismo rekli da je novonajavljeni album zapravo nastavak martovskog „Chemtrails Over the Country Club“. Del Rey je ranije najavila pesmu pod nazivom „Rock Candy Sweet“, čija je objava zakazana za 1. jun. Najavom „Blue Banisters“ fanovi se pitaju da li je album preimenovan, jer su ranije smatrali da je „Rock Candy Sweet“ naziv albuma.

Iako je prethodni „Chemtrails Over the Country Club“ dobio generalno dobre kritike, nije ostvario značajan uspeh na listama najboljih albuma ove godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey)

Album se trenutno nalazi na 165. mestu na listi najboljih albuma magazina Rolling Stone, u petoj nedeljii nakon izdanja, a do sada je prikupio ukupno 153.400 pregleda, prema podacima Alpha Data.

Foto: Instagram