Divne vesti: KJ Apa postaje otac!

Verujemo da vam je ime KJ Apa izuzetno poznato, najverovatnije iz Netflixove serije “Riverdale”. Ovaj glumac nije toliko aktuelan i ne pišemo vam o njemu mnogo na našem portalu (što je definitivno šteta, ali nema puno vesti o njemu!), a poslednje što smo o njemu napisali jeste vest da ima metal u oku i to u julu 2020.godine! Ipak, ovih dana lepe vesti samo izlaze kao na traci, pa ne možemo da pohvatamo da vam napišemo sve-najviše se piše o trudnoćama zvezda (saopštili smo vam čak vesti o 2 trudnoće članica Little Mix), a ovog puta imamo divne vesti-glumac KJ Apa postaje otac! On očekuje dete sa Clarom Berry sa kojom je u vezi od avgusta, a evo više detalja o svemu.

Naime, KJ Apa postaće otac sa svega 23 godine, a njegova devojka i model Clara (27) je objavila par fotografija na kojima pokazuje svoj trudnički stomak, dok je glumac objavio jednu fotografiju gde možemo videti par kako se izležava na kauču sa Clarinim trudničkim stomačićem u prvom planu. KJ Apa je i pre nagoveštavao i govorio da je Clara trudna, međutim, tek sada je ozbiljno shvaćen!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KJ Apa (@kjapa)

Kao što smo i očekivali, divne vesti su izazvale mnogo medijske pažnje, pa su mnoge kolege i slavni čestitali lepe vesti. Camila Mendes komentarisala je “Još jedna beba na putu“, dok Lili Reinhart nije bila toliko rečita, te je samo u komentarima ostavila tri crvena srca. Ipak, nama ostaje samo da čestitamo budućim roditeljima i poželimo im puno sreće!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram