Upoznajte novi essence extreme shine volume sjaj za usne

Sjaj za usne govori više od reči! Bez obzira da li je providan, u nežno ružičastoj ili intenzivnoj fuksiji – sjaj za usne šminki daje svež izgled, usne izgledaju punije i mogu istovremeno naglasiti našu prirodnost. Novi extreme shine volume sjaj za usne usavršava igru sjaja za usne ovog proleća i podiže je na novi nivo.

Iako je njegov prethodnik shine, shine sjaj za usne već stvorio ekstremni sjaj za usne svojom prijatnom teksturom, njegov naslednik teži još većem: veganski extreme shine volume sjaj za usne ne samo da postiže bodove sa vrednim i popularnim prednostima svog prethodnika, već ima i revidiranu formulu, dve verzije dodatnog efekta i sjaji u potpuno novom pakovanju i izgledu.

essence extreme shine volume sjaj za usne je must-have za prekrasne usne mokrog izgleda, stvara obimne usne – bez dodavanja silikona, mikroplastičnih čestica, alkohola i ulja. Pored popularnog efekta volumena, asortiman nudi još tri prednosti: nijanse 01,04,06 i 08 pružaju maksimalan volumen, nijanse 101, 104 i 105 imaju ekstremni efekat plumpinga, a nijansa 201 reaguje na individualni pH usana dajući usnama prirodan sjaj. Novo pakovanje čepa sjaja napravljeno od 94% reciklirane plastike takođe štedi približno 31 tonu nove plastike godišnje. extreme shine volume sjaj za usne dostupan je u ukupno 8 prelepih boja – tako da će sigurno savršeno odgovarati bilo kom stilu!

NMPC: 269 DIN.