Tini Stoessel iznenađuje: Hoću da se preselim u Španiju!
Znamo da ćete se složiti ako vam kažemo da je Tini Stoessel definitivno najvrednija zvezda na svetu-a ovo možemo i da potvrdimo, s obzirom na to da smo vam pisali i da vam pišemo o stotinama različitih zvezda. Argentinka definitivno uživa u onome što radi, pa i kada je na odmoru-ne odmara! Iako je prošlo 6 meseci od njenog poslednjeg izdanja do “Mienteme”, ona je za to vreme bila u Los Anđelesu i snimila gotovo čitav novi album koji bi trebao da izađe ove godine. Pored toga što je vredna u snimanju i predstavljanju nove muzike i projekata, Tinita je vredna i po pitanju davanja intervjua-praktično ne prođe ni nedelju dana a da vam mi ne pišemo o njoj. Skoro smo prenosili jedan deo intervjua sa El Mundo platformom, a sada vam pišemo o još zanimljivosti koje je pevačica izjavila. Kao i obično, Tini iznenađuje svojim odgovorima-naročito onim da želi da se preseli u Evropu!

Da li je objašnjavanje svetu da nisi više “Violetta” bio težak proces za tebe?

– Pokušavala sam to polako, trudeći se da ne budem frustrirana, iako je bio izazov pronaći način da se osećam verno sebi i prenesem ono što sam želela da prenesem. A to je čak i proces koji i danas učim.

Kad smo već kod učenja, da li se možeš naučiti na slavu i to da si poznata, da se navikneš na ljude koji kritikuju tvoj privatni život?

– Učim svaki dan. U slučaju loših komentara, ima dana kada sam ranjivija, nesigurnija i stvari me više bole. Ponekad se zbog komentara osećam loše i ostajem nervozna ceo dan. Ali ponekad sam stabilnija i kažem „neka komentari idu u gu*icu“. Zavisi od dana, to je svakodnevni izazov.

A kad smo već kod izazova, reci nam kako si živela na sceni u La Voz 2020, kao savetnik tima Alejandra Sanza. Jesi li uživala u tome?

– Bilo je to jedno od najlepših iskustava u mom životu, jer sam bio pored osobe kojoj se najviše divim na planeti, a to je Alejando Sanz. I toliko sam naučila, jer ako postoji jedna osoba koja mora da pređe dug put, to je on. Slično tome, rad u drugoj zemlji je bio neverovatan. Otvorili su mi vrata i učinili da se osećam veoma prijatno.

Nakon izlaska dueta „Un beso en Madrid“ sa Alejandrom Sanzom, mnogi su pomislili da ostaješ da živiš u Španiji. Da li si razmišljala o tome?

– Španija je jedna od mojih najdražih zemalja i ako moram da biram, otišla bih tamo.  Ali možda sam, zbog posla, malo zakočila sa time. Dakle, razmišljam o tome da budem više u Majamiju i da imam direktne letove za Madrid i svuda drugde. Iako bih možda u budućnosti mogla da vidim sebe kako provodim vreme u Španiji, jer sam zaljubljena u tu zemlju-iznenađuje Tini.

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram