Da li Ariana Grande i Dalton Gomez žele da postanu roditelji?

Pevačica Ariana Grande i prodavac nekretnina Dalton Gomez svoju vezu započeli su početkom 2020.godine, a već sada su ponosan bračni par! Kao što već i verovatno znate, par se venčao 15.maja ove godine i to u najvećoj tajnosti, daleko od očiju javnosti. Ari je definitivno izgledala kao princeza, a i Dalton je oduševio fandom. Ipak, kao što se to i očekivalo, odmah nakon venčanja započela su pitanja o deci, a kako pevačica više ne daje intervjue, osoba bliska paru otkrila je da li Dalton i Ariana žele da budu roditelji.

Naime, izvor otkriva sledeće: “Ariana nije ni u kakvoj žurbi da postane mama, oboje ne žure da budu roditelji, barem ne u narednih par godina. Ari trenutno želi da bude sama sa Daltonom, da uživa u braku sa njim, i iako mnogi žure sa decom čim se venčaju, budite sigurni da Ariana nije jedna od takvih. Naravno, oboje maštaju o deci i Ari kaže da bi volela da bude mama, ali sada je fokusirana na posao-nova muzika stiže, a hoće i da se fokusira i na glumu malo više”-poručuje izvor blizak porodici.

Ipak, definitivno da ne možemo da kažemo da nas ovo iznenađuje-par je tek zajedno nešto malo više od godinu dana, pa im sigurno treba još vremena da se upoznaju. Uz to, oboje su veoma mladi, te je roditeljstvo možda čak i poslednja stvar o kojoj razmišljaju trenutno!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram