Cande Molfese iskreno: Neću da idem na kafu sa Ruggerom!
Pevač i glumac Ruggero Pasquarelli i glumica i pevačica Candelaria Molfese bili su u vezi čak 6 godina, te kada je neko u vrlo dugačkoj vezi, teško je uopšte i pomisliti da može doći do raskida. Ipak, Cande i Ruggero su se praktično zasitili jedno drugog još od prve serije lockdown-a zbog korona virusa, jer su non stop bili zajedno. Njihove profesije su takve da često putuju pa imaju gde da se “užele” jedno drugog, što u karantinu nisu mogli. Poznato je već da oboje pričaju veoma iskreno kada su teme jedno o drugome u pitanju, pa iako je Rugge pozvao Cande na kafu, ona taj poziv odbija!

“Verovali ili ne za to sam saznala od fandoma. Označili su me na hiljadu postova i na kraju sam to videla. Osećam je ta kafa koju on traži u potpunosti nepotrebna. Ne osećam se emocionalno spremno da se vidimo. Bila sam povređena i nisam spremna da se vidimo. Želim mu sve najbolje”-priča Candelaria o izlaženju sa Ruggerom.

Što se tiče toga kako prolazi kroz proces raskida, rekla je iskreno:”Bilo mi je veoma teško da donesem tu odluku da se odvojim od njega, ali prosto se nije ponašao dobro prema keni. Još uvek se ‘lečim’ od raskida. Bila sam iznenađena da je rekao da i dalje razgovaramo jer to nije tako. Ovako je najzdravije za oboje, bez komunikacije”.

Glumica, pevačica i voditeljka jasno je stavila do znanja da trenutno ne želi da ima bilo kakvu vezu niti komunikaciju sa Ruggerom:”U vrlo dalekoj budućnosti možda ćemo popiti tu kafu. Nisam spremna da se ponovo zaljubim jer sam bila u vezi 6 godina i još uvek pronalazim sebe i dobro mi je dok sam sama”-poručuje Cande.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram