Nove informacije: Šta se dešava između Kylie i Travisa?
Kylie Jenner i Travis Scott su par koji ima veoma čudnu vezu-ljubav postoji i iz te ljubavi rodila se sada trogodišnja ćerkica Stormi, ali oni su praktično non stop u on-off vezi, odnosno čas su zajedno, pa raskinu, pa su ponovo zajedno-dakle, veoma čudna veza, složićete se. Ipak, u Njujorku na crvenom tepihu na ceremoniji na kojoj su se pojavili Kylie, Travis i Stormi reper je izjavio da voli svoju ženu Kylie, pa sada sve interesuje šta se zapravo dešava između njih-nove informacije upravo su pristigle!

“Oni stvarno vrlo dobro funkcionišu i uvek su se slagali dobro, ali sada se oseća potpuno drugačija energija među njima. Kylie i Travis su ponovo veoma bliski. Kylie je doputovala čak u Njujork da podrži Travisa. Lepo je videti ih ponovo zajedno”-započinje izvor.

Informacije koje su nove takođe kažu sledeće: “Oni nikada ne stavljaju pritisak na svoju vezu, fokus im je uvek bio da budu dobri roditelji pre svega. Takođe, i dalje žive razdvojeno dok su u Los Anđelesu jer tako najbolje funkcionišu. Jako su slatki zajedno”-poručuje izvor.

 

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram