Sjajna vest nam stiže ovog petka – Ed Sheeran se vratio na muzičku scenu! Naime ovaj megatalanetovani pevač je noćas objavio novi singl „Bad Habits“, uz prateći muzički spot koji je režirao Dave Meyers. Nova pesma stiže nakon duže pauze pevača, a 30-godišnjak se posebno za ovu priliku transformisao u vampira.

U videu Ed Sheeran preuzima ulogu vampira, noseći jarko roze sako, svetlucavu šminku i oštre očnjake, a priča prati pevača i nekolicinu drugih vampira koji prave pustoš u tržnom centru.

Kako je objavljeno u saopštenju, celokupan spot služi kao metafora naših vlastitih poroka.

„Super mi je što sam se vratio s novim singlom. Želeo sam da se spot za ‘Bad habits’ fantastično poigrava prirodom navika, pa sam se odlučio za vampire“, rekao je Sheeran u izjavi.

Pre nekoliko dana Ed je tizerom najavio izlazak pesme, koji ga je prikazao u „vampirskom izdanju“ kako noću šeta zajedno s drugim vampirima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Također, objavio je Instagram reels, a u jednom on njih pevač fanovima dao uvid iza kulisa muzičkog spota, dok se spremao za snimanje scene koja uključuje skakanje s visine.

„Bilo je mega zabavno ući u lik, osim skakanja s velikih visina, to baš i nije bilo zabavno. Uživajte!“, poručio je pevač.

Kako vam se dopada nova pesma „Bad Habits“ i Ed Sheeran kao vampir?

PHOTO: Instagram @teddysphotos