Kada smo saznali da se snima nova verzija filma „Pepeljuga“ pretpostavili smo da će film biti super, a sada kada je stigao prvi trejler nema više nagađanja, jer smo dobili šasnu da vidimo kako će to sve izgledati.

Klasična Disney priča stiže u svetske bisokope uskoro u novom ruhu. Već se neko vreme priča o ovom filmu, a posebno je svima bilo zanimljivo to što je glavnu ulogu Pepeljuge dobila pevačica Camila Cabello. U klasičnoj ‘Pepeljugi’ ima mnogo pevanja, pa je sasvim logično bilo da odabir za film bude neko ko lepo peva, a Camila Cabello definitivno ispunjava taj kriterijum. Film je prvobitno trebao da krene u bioskope u februaru ove godine, ali zbog korone je došlo da pomeranja snimanja, tako da smo tek sad dobili prvi trejler.

Priča nije tipična kakve se sećaš iz detinjstva, iz knjiga koje su ti čitali, malo su promenili sadržaj, ali i dalje je to Pepeljuga koja želi da ide na bal, a ne može. princa Roberta glumi nama ne toliko poznato ime – Nicholas Galitzine, za koga verujemo da će vam se dopasti.

I moramo da vam kažmo odmah, iako u filmu ima mnogo pevanja, ovo nije mjuzikl! Ova nova verzija neće biti možda svačiji ‘cup of tea’, ali zabavna je i čini se da će biti slatki devojački film. Nećemo morati ni predugo da čekamo jer izlazi 3. septembra – i taj se datum ne bi trebao više menjati, bez obzira na situaciju s koronom, jer će film biti emitovan na servisu Amazon Prime Video.

Foto: Columbia Pictures