Basket dani u Cineplexx Promenadi povodom premijere filma “Svemirski basket: Novo nasleđe”

Povodom novosadske premijere filma “Svemirski basket: Novo nasleđe” u bioskopu Cineplexx Promenada biće održano takmičenje u šutiranju na koš, Basket dani kada će svi koji kupe ulaznicu za navedeni film imati priliku da osvoje potpisanu loptu naših proslavljenih sportista  – Nikole Kalinića i Dušana Domovića Buluta.

Basket dani u Cineplexx Promenadi trajaće od 15. do 17. jula od 19 do 20 časova kada će svakog dana onaj ko postigne najviše poena poneti sa sobom loptu potpisanu od strane čuvenog košarkaša ili basketaša, a koju su obezbedili prijatelji bioskopa iz Dunk Shop Srbija. Karte za “Svemirski basket: Novo nasleđe” su u prodaji, a broj igrača je ograničen!


Sinhronizovan, igrano-animirani film ,,Svemirski basket: Novo nasleđe“ postavlja nove standarde zabave i ljubavi. Jedan od najboljih košarkaša današnjice, Džejms LeBron, i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru. Vodeći sa sobom i Duška Dugpuška, Lolu i celu bandu notorno nedisciplinovane Šašave družine, LeBron mora da ih odvede kući na sigurno. Ovo putovanje kroz transformaciju otkriva koliko će daleko neki roditelji ići kako bi se povezali sa svojom decom.

Saznaj jesi li deo Tjun ili Goon ekipe u najvećoj avanturi na velikom platnu. Uz ekipu koja je uvek spremna za akciju i koja svojim jedinstvenim talentima iznenađuje čak i Kralja Džejmsa, igrajući igru na samo sebi svojstven način.

Pravo je iznenađenje i to što se u filmu pojavljuju i mnoge druge profesionalne košarkaške zvezde u ulogama u kojima ih do sada niste videli.

Uz LeBrona, u vodećim su ulogama za Oscara® nominirani Don Čidl, Kris DejvisSonikva Martin Grin i Sedrik Džo.

Film je režirao Malkolm D. Li, dok su za scenario zaslužni Džuel Tejlor, Toni Retenmajer, Kinan Kugler i Terens Nans.

Budi i ti LeBron Džejms! Ne propusti priliku da se dobro zabaviš, pogledaš super film i osvojiš sjajan poklon!

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Promenada. Čekamo vas na Basket danima!