Ed Sheeran otkriva naziv nove BTS pesme koju je napisao
BTS je svetski boybend fenomen i verujemo da nema osobe koja nije čula za njih – oni su pravi umetnici i stvaraju K-Pop muziku koja je veoma poznata u celom svetu. Jedan od poznatijih muzičara, Ed Sheeran, je radio sa BTS bendom i za njih napisao jednu od pesama sa njihovog novog albuma, a sada Ed otkriva naziv pesme koju će BTS uskoro predstaviti, i to u Q&A sesiji na Instagramu!

Jedan fan je upitao Eda “Ti pišeš za BTS?”, a on je odgovorio: “Pa, da. Imamo pesmu koja uskoro izlazi”. Takođe je onda dodao da mu je “omiljena BTS pesma njihova nova pesma, ‘Permission to Dance’”.

Ed je u jednom od svežijih intervjua potvrdio da radi na novoj pesmi sa BTS-om, ali i da je radio na prethodnoj kolaboraciji “Make it Right”: “Zapravo sam radio sa ovim bendom na poslednjoj pesmi i napisao sam im i novu pesmu. Svi momci iz benda su zaista veoma veoma kul”-otkriva Ed.

Ovo je sve što je pevač smeo da nam kaže, a možda čak i više od toga – sada znamo i naziv pesme koju će BTS uskoro predstaviti. Ipak, ostaje nam da budemo strpljivi da saznamo više detalja!

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram