Stiže i druga sezona serije “ICarly”!

Serije poput “ICarly”, “Victorious” i “Big time rush” na Nickelodeonu svima su nam obeležile detinjstvo i te serije definitivno nikada neće biti zaboravljene. Serija “ICarly” vratila se na ekrane čak 10 godina nakon originala uz veoma sličnu postavu – Miranda Cosgrove je i dalje glavna junakinja Carly, a pored nje tu su i Nathan Kress (Freddie) i Jerry Trainor (Spancer). Naravno, dobili smo i par novih uloga, a fandom je toliko uživao u seriji da stiže i druga sezona!

Naime, prvobitno je planirano da nastavak serije ima samo jednu sezonu i 13 epizoda, ali fanovi definitivno obaraju rekorde gledajući seriju, pa je Paramount + dodelio narudžbu za drugu sezonu za novu, odrasliju verziju serije.

Što se tiče druge sezone, započeće snimanje na jesen, a ovo je sjajna prilika da nam serija odgovori na mnoga pitanja, poput recimo toga gde je Gibby. On nije spomenut u novoj sezoni, dok recimo za Sam znamo da se vozi širom zemlje sa bajkerskom bandom. Ipak, trebamo biti srećni što nova sezona uopšte i stiže, jer je bila planirana samo jedna.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram