“ICarly” ekipa govori o odlasku Sam iz serije

“ICarly” je serija za koju smo svi barem čuli ako je, nekim slučajem, nismo gledali. O radnji serije nećemo dužiti-verujemo da je već svi i znate. Ipak, sigurni smo i da ste čuli da ćemo već 17.juna biti u prilici da pogledamo nove epizode ove serije, međutim, sa malo drugačijom glumačkom postavom! Kao što verovatno već i znate, glavnu ulogu i dalje tumači Miranda Cosgrove (Carly), a i Freddie i Spancer su ostali nepromenjeni. Međutim, Jennette McCurdy koja je tumačila ulogu Sam se već pre par meseci skroz povukla iz glume, pa je sve interesovalo kako nova “ICarly” ekipa komentariše odlazak svima voljene Sam-hajde da saznamo!

U ekskluzivnom razgovoru za ET Online, glumci iz serije izjavili su par reči o odlasku Sam, odnosno Jennette: “U prvoj, pilot epizodi nove ‘ICarly’ pričaćemo o Saminom odlasku, i to ćemo dosta epizode posvetiti tome. I Carly u seriji i dalje mnogo voli Sam i zauvek će je mnogo voleti. Takođe, cela ekipa želela je da Jennette bude sa nama u ovim epizodama, ali ona radi neke druge stvari i mnogo smo srećni zbog nje. Ali da, sigurno ćemo se dotaći teme Sam u samoj seriji”.

“Naravno da ćemo prozboriti o Saminom odlasku, ali nećemo ići previše duboko u tu priču, prosto želimo da ispoštujemo Jennettine želje. Ponosni smo na nju, ona je otišla iz sveta glume i radi ono što voli, biće zauvek deo ‘ICarly’ porodice. Ipak, odlazak njenog lika daje nam mogućnost da ubacimo nove glumce i neočekivane priče”-poručuje ekipa “ICarly” serije.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram