Evo kada stiže nova verzija serije “ICarly”!

Verujemo da ste svi barem nekad čuli za program Nickelodeon i mnoge serije koje nam je taj program stvorio. Nickelodeon serije su definitivno jedne od najslavnijih među mladom decom i tinejdžerima, a jedna od serija za koju sigurno svi znamo jeste “ICarly”. U ovoj seriji radi se o web šouu koji je pokrenut od strane dve najbolje drugarice, Carly i Sam, a sve to rade uz pomoć Freddija, Spancera i mnogih drugih. U glavnoj ulozi Carly našla se Miranda Cosgrove, Nathan Kress u ulozi Freddia, Jerry Trainor u ulozi Spencera. U prvobitnoj verziji serije, Jennette McCurdy tumačila je ulogu Sam, Carlyne najbolje drugarice, međutim, nje neće biti u novoj “ICarly” jer je napustila glumu. Ipak, hajde da pričamo o tome šta će se i kada dogoditi kada je nova “ICarly” u pitanju-konačno je otkriveno kada stiže nova verzija i bliže je nego što mislimo!

Naime, ovog puta Paramount+ objavljuje novu “ICarly” koja će pratiti likove iz prvobitne serije, ali ovog puta će se raditi o njihovom odrastanju i sazrevanju. Navodi se kako će ova verzija pratiti romantičan život likova u njihovim dvadesetim godinama, a otkriće i da li su Carly i Freddie bili zajedno i njihov romantičan život! Što se ostalih uloga tiče, Laci Mosley će tumačiti ulogu Harper, a Jaidyn Triplett ulogu Millicent. Još uvek nije sigurno da li će one menjati Sam, ali još malo je ostalo da saznamo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paramount+ (@paramountplus)

Nova sezona izlazi 17.juna, a predviđeno je samo 13 epizoda i 1 nova sezona. Ipak, ukoliko ovaj projekat prođe dobro i bolje od očekivanog, verujemo da Paramount plus i ICarly ekipa neće želeti da stanu, te da ćemo dobiti još koju sezonu!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram