Šokirala sve: Ariana Grande i Dalton Gomez su se venčali!

Ovih dana imamo tu sreću da vam prenosimo samo lepe vesti poput novih sezona serija, veridbi i trudnoća, a još jedna lepa vest pristigla je sinoć i radi se o mega zvezdi Ariani Grande. Ari je još u maju prošle godine potvrdila svoju vezu sa Dalton Gomezom, prodavcem nekretnina, a u decembru 2020.godine par se i verio. Iako je Ariana već imala par propalih veza, i bila verena već jednom, izgleda da je pevačica izuzetno zadovoljna svojom vezom sa Daltonom, pa je par odlučio i da se venča, i to u tajnosti! Da pojasnimo, Ariana nije lično potvrdila da se venčala, ali je vest o venčanju koju je preneo izvor blizak Ari i Daltonu je šokirala sve!

Naime, insajder navodi da su oboje razmišljali o venčanju odmah nakon veridbe, i složili su se da žele malu ceremoniju koja će biti tajna: “Oduvek su želeli malu ceremoniju, i odlučili su da se venčaju prošlog vikenda jer im je to vreme odgovaralo, a i nisu hteli da čekaju više. Oboje su se složili da je bolje da što pre obave to i da je nepotrebno čekati više“. Ceremonija se dogodila u Montesitu, u dvorištu kuće u kojoj par živi. Navodi se i da je bilo puno belog cveća i da je sve bilo kao iz bajke!

“Ceremonija je bila divna, svedena i sasvim savršena. Ari je želela da bude jednostavna i sa ukusom, a baš takva je i bila. Nisu toliko brinuli o dekoraciji i mestu, jer im je najbitnije bilo da su okruženi ljudima koje vole i koji su im bliski“. Izgleda da je ova vest šokirala svakoga, a mi želimo svu sreću Ari i Daltonu!

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ariana Grande (@arianagrande)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram