Verila se Ariana Grande, pokazala divan prsten!

Ariana Grande je imala par veza do sada, ali rekli bismo da nijedna od njih nije bila uspešna. Ari je imala dosta mentalnih problema, a jedan od njenih bivših momaka, Mac Miller, je čak i preminuo, što je dodatno uticalo na Arianinu psihu. Ipak, pevačica se nekako izborila sa svim situacijama koje joj je život doneo, pa je pronašla ‘ljubav svog života’ – Daltona Gomeza! Ona je sinoć na svom Instagram profilu objavila da se verila, i to upravo za ovog momka!

Naime, Ariana je sinoć objavila kolaž od pet fotografija, od kojih su tri sa Daltonom, a na dve Ari pokazuje svoj verenički prsten. Ona je dobila predivan prsten, sa čak dva kamenčića i savršeno pristaje Ari. Sigurno i da Ariana misli da će njena veza sa Daltonom potrajati, pa je zato i objavila ovu vest na svom profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)


„Ariana u Daltonu vidi nešto što nije videla ni u jednom momku, a bila je sa par njih. Ludo su zaljubljeni jedno u drugo i ovo je prava odluka. On je tip momka za kojim Ariana traga još odavno, a Dalton je mnogo dobar prema njoj. Štiti je i mnogo je voli“ – navodi izvor blizak Ariani.

Očigledno da je veza sa Daltonom „ono pravo“ i mi im želimo svu sreću. Čestitamo!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram