Prijatelji Ariane Grande: Ari i Dalton su se prebrzo verili
Ariana Grande verovatno živi predivne trenutke svog života, jer se skoro verila za svog dečka Daltona Gomeza. Iako izgleda kako se njih dvoje mnogo vole, i deluje da će njihova veza potrajati, uvek se nađe neko ko se ne slaže sa time. Definitivno mnogi Arianini pratioci ne dele mišljenje da će Arianina i Daltonova veza potrajati, a sada isto tako misle i njeni prijatelji. Izvori prenose da Arianino društvo nije baš oduševljeno idejom da se Dalton i Ari venčaju, ali i da se sve desilo prebrzo i neočekivano.

„Definitivno je da su Ari i Dalton zaljubljeni, oni se vole, ali čini nam se da će se ova veza brzo završiti. Veridba se desila neočekivano i veoma brzo, a mislimo da to nije baš dobro. Ova veza sve više podseća na neke Arianine veze koje je imala pre, a sve su se raspale“- priča izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Ako se pitate na koju to vezu podseća – na vezu Ariane i Petea Davidsona iz 2018. koji su se verili nakon dve nedelje veze, a par je raskinuo nakon samo pet meseci. Šta mislite, da li Arianina i Daltonova veza ima svetlu budućnost ili njeni prijatelji bolje znaju šta će se desiti?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram