Tini Stoessel: Ni Sebastian ni ja nećemo biti u Disney seriji!
Tini Stoessel imala je poprilično lepu i radnu 2020. godinu, koju je započela Quiero Volver turnejom u Evropi, a završila odmorom u Majamiju. Iako je korona sprečila da održava žive nastupe, koncerte, da se druži sa fandomom i slično, nije je sprečila u tome da muziku izbacuje kao na traci, te sve to kruniše trećim studijskim solo albumom koji je izašao 3. decembra prošle godine. Martina nam je predstavila bezbroj spotova, pesama i projekata u 2020. godini, a na zasluženi odmor otišla je u Majami, što opravdava njenu neaktivnost na društvenim mrežama ovih dana. Jedan od planova koji je ona imala za 2020. godinu, a odložen je za narednu, jeste snimanje serije za platformu Disney + u kojoj bi učestvovao i njen bivši dečko Sebastian Yatra, ali Tini otkriva da nema ništa od toga!

Serija se zove “Siempre Fui Yo”, a do sada je bilo bukvalno bezbroj teorija i priča o seriji. Jedna od prvobitnih priča bila je da je Seba napustio seriju, zatim da je Tini napustila seriju, pa da je Yatra ostao u seriji, a da Tini menja ni manje ni više nego njena večita rivalka i suparnica Karol Sevilla! Iako su mnogi verovali u sve te teorije, ispostavilo se da niti jedna od njih nije tačna, te se Martina konačno oglasila povodom svega.

„Plan je bio da seriju za Disney + snimamo Sebastian i ja u martu, aprilu i maju 2020. godine, ali zbog situacije sa koronom sve se poremetilo. Ja imam drugačije planove za 2021. godinu, a i Sebastian ima druge planove, pa se zapravo ništa ne uklapa. Kada sam saznala da Sebastian neće biti deo serije, i ja sam odustala od iste, jer nema smisla da budem u projektu koji je pisan baš za nas dvoje „- otkriva pevačica.

Fandomu nije baš drago što ovo čuje, ali Tinisti se raduju što Seba neće raditi sa Karol. Vest o tome da Karol Sevilla upada umesto Tini u seriju uznemirila je fandom, ali napominjemo da to još uvek nije potvrđena informacija, a mi ćemo vas obaveštavati o svemu što se bude dešavalo u budućnosti.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram