Tini Stoessel sarađuje sa fotografom Ariane Grande!

Tini Stoessel iz dana u dan postaje sve veća i veća zvezda koja je voljena na globalnoj bazi. Iako ona ne krije da želi da se posveti najviše tržištu u Južnoj Americi, to je ne sprečava da se njeni singlovi probijaju na vrhove svetskih top lista i slično. Ako pratite Tini (ili samo ako pratite Superteen), znaćete da je Martina postala poznata zahvaljujući glumačkom projektu na Disney-ju, seriji “Violetta”. Iako se Tini fokusira na pevanje, još u 2020.godini je otkrila da treba da snimi seriju sa Sebastianom od koje je odustala (o tome čitajte ovde). Ipak, kao što smo već naveli, pevačica je fokusirana na muziku i snimanje svog 4.solo albuma, a upravo zbog toga je i do skoro bila u Los Anđelesu. Pored novih pesama, ona je pronašla vremena i za fotošuting sa ni manje ni više nego fotografom Ariane Grande! Tini je udružila snage sa fotografom Alfredom Floresom, a evo šta vam možemo reći o tome.

Naime, pevačica je Novu godinu provela sa društvom u Majamiju, a nešto posle toga je otišla zajedno sa svojom mamom u Los Anđeles. Ona je tamo viđena u studiju, a jedna od njenih saradnica otkrila je da je četvrti album sve bliži nama. Tini je snimila vrtoglavih 11 pesama koje će izaći nadamo se uskoro, a pored toga, ona je pronašla vremena da se upozna sa Alfredom Floresom. Alfredo i Tini zapratili su jedno drugo na društvenim mrežama malo pre nego što su održali šuting, a to je domah dalo znak fandomu da se nešto dešava!

Ako ne znate, Martina je sarađivala sa fotografom jedne od najpoznatijih svetskih zvezda, Ariane Grande. Kako je i sam Alfredo na svom profilu objavio Tinine fotografije, velika je verovatnoća da ih vidi i sama Ariana, što bi bio ogroman uspeh za Tini. Međutim, već imamo lepe vesti-plesač Ariane Grande uočio je ove fotografije i lajkovao ih!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alfredo Flores (@alfredoflores)

Reč je o plesaču sa Arianine turneje koji se zove Darrion. On je lajkovao samu fotografiju, a mi se nadamo da će je uočiti i sama Ari. Ovo je definitivno ogroman uspeh za Tini-pre svega saradnja sa ovako kultnim fotografom, a zatim i sami lajkovi koji pljušte na novim fotkama.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram