Tini Stoessel: Hvala Bogu što imam ovakve fanove!

Martina Stoessel je jedna od najvrednijih zvezda na svetu, i to smo ponovili bezbroj puta. U decembru je izdala svoj četvrti studijski album, Novu godinu je proslavila u Majamiju sa društvom, a već je uspela da završi 11 pesama za svoj četvrti album i provede dosta vremena u Los Anđelesu. Pevačica je u LA bila sa svojom mamom Marianom, koja kaže da je već čula numere i da joj se balade posebno sviđaju, a pored snimanja pesama pevačica je imala priliku da sarađuje sa fotografom zvezda poput Ariane Grande i Justin Biebera (o tome čitajte ovde). Tini je non stop u medijima i intervjui sa njom svakodnevno izlaze, pa je Tini ovog puta pričala o dosta raznih tema – odnosu sa fanovima, pesmama sa novog albuma o ljubavi i slično.

Za početak, Martina je pričala o lepoti: “Ako ćemo iskreno, nemam neki specijalan savet koji primenjujem niti neku bjuti tajnu. Za mene je najbitnije da se osećam lepo i mislim da svako treba da se oseća dobro u svojoj koži i da treba da prihvatimo da je svako opušten u drugačijoj varijanti.”

Skoro je bio Dan zaljubljenih, pa je pevačica pričala i o ljubavi: “Za mene ljubav predstavlja slobodu, ljubav prema muzici, prema prijateljima i fandomu koji su svakodnevno uz mene. Mi smo jedna velika porodica, Tinistas porodica. Hvala Bogu što mi je podario najdivnije fanove.”

”Veoma mi je drago što ima sve više devojaka na sceni. Takođe, volim sve pesme sa svog trećeg albuma. Volela bih da probam da se otvorim i da isprobam svaki žanr muzike, bez da ograničavam sebe u bilo kom pogledu. Ka tome težim i nadam se da ću to i ostvariti” – zaključuje Tini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TINI? (@tinistoessel)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram