Kim Kardashian sluša pesmu Olivie Rodrigo nakon razvoda
Sigurni smo da već dobro znate da se Kim Kardashian i Kanye West razvode (Kim je već podnela zahtev za razvod, izgleda). To je jedna od glavnih tema na internetu i u medijima još od januara ove godine. Kako se navodi, Kim je bila nezadovoljna brakom sa Kanyeom i to je razlog njihovog rastanka. Oni već duže vreme ne žive zajedno, a uskoro će se ceo proces razvoda završiti. Rijaliti zvezda je ovih dana snimila svoj pogled iz auta, dok putuje negde, ali to ne bi zainteresovalo medije i fandom da ona nije stavila pesmu o raskidu, i to najpopularniju u ovom trenutku! Kim je stavila pesmu Olivie Rodrigo, a već verovatno znate o čemu je reč.


Kim nije objavila jedan story, već samu seriju storija sa pesmom “drivers license” mlade pevačice Olivie Rodrigo, koja govori o bolnom raskidu i kako se ona oseća nakon toga. Rijaliti zvezda je ubacila deo pesme koji kaže: “Svi moji prijatelji su umorni od slušanja koliko mi nedostaješ. Oni te nikad neće poznavati onako kako sam te ja poznavala. Mislila sam da se danas vozim kod tebe. Znam da nismo bili savršeni, ali se nikad nisam osećala ovako. Nisam ni mogla da zamislim kako će biti, da ćeš ti biti okej, a ja sam otišla”-su stihovi koje je Kim stavila.

Kod Kardashiana je retko šta slučajno-svaka od njih stavlja dosta toga sa jasnom namerom. Verujemo da ni Kim nije uradila ovo slučajno. Jer, zamislite da vam se desi da baš nakon razvoda stavljate na story pesmu o raskidu! Ipak, kako sama Kim nije otkrila da li je ona ovo uradila namerno, ili pak samo voli Oliviu i njenu muziku, to ćemo morati da protumačimo sami! Šta vi mislite, o čemu je reč?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram